Ajánlatkérés

Irodánk teljes körű könyvelési, bérelszámolási és adótanácsadási szolgáltatásokat kínál meglévő és jövőbeli ügyfelei számára. Szolgáltatásaink angol nyelven is elérhetők és Munkatársaink igény szerint teljes körű helyszíni számviteli és pénzügyi ügyviteli feladatokat is felelősen tudnak teljesíteni. A lehetséges előnyök és esetleges kockázatok transzparens bemutatását követően Vállalkozásuk igényei szerint megtervezett megoldásainkra alapozva könnyedén hozhatnak felelős döntést egyes részfeladatok, vagy akár az egész számviteli folyamat kiszervezéséről.

Hisszük, hogy ajánlatot adni felelősség. Lehetséges szolgáltatási csomagunk összeállításához megkeresésüket követő személyes egyeztetés valamint előzetes adatbekérő segítségével feltérképezzük Társaságuk valós igényeit. Felmérést követően elkészítjük szakmai ajánlatunkat, amelyet szóban is szívesen bemutatunk.

Érdeklődésük esetén kérjük töltsék ki kapcsolatfelvevő űrlapunkat pontos adatokkal, és tüntessék fel melyik szolgáltatásunk tart számot érdeklődésükre. Hálásak lennénk, ha néhány mondatban összefoglalnák cégük tevékenységi körét is. Kérésre ajánlatunkat természetesen cégcsoportra összesítve is szívesen elkészítjük. 

Megkeresésüket követően munkatársaink haladéktalanul felveszik Önökkel a kapcsolatot.

Köszönjük érdeklődésüket és megtisztelő ajánlatkérésüket!