Karrier

Bármilyen szinten is állsz a szakmában, nálunk nap mint nap megtalálhatod a neked való feladatot. Könnyedén tervezheted karriered: tanulhatsz, vagy akár vezetőként is kipróbálhatod magad, de ha nem törsz babérokra, akkor is fontos tagja lehetsz csapatunknak.

Téged keresünk, ha gondos, felelős munkáltatót keresel:

  • aki az igazi teljesítményt elismeri és az extra erőfeszítéseket díjazza,
  • akinek fontos, hogy betanításban, állandó oktatásban és továbbképzésben részesülj, (akár tanulmányi szerződéssel is),
  • aki hűségedet és munkádat plusz fizetett szabadsággal jutalmazza,
  • ahol nyaraló áll rendelkezésre, ha családoddal pihenni vágysz,
  • aki elégedettségedhez kafetéria rendszer működtetésével járul hozzá,
  • aki a szabadidő hasznos eltöltéséért munkaidőn kívüli programokat (is) szervez. 

Könyvvizsgáló/ Könyvvizsgáló asszisztens

A Bergmann Iroda már több, mint 30 éve nyújt könyvvizsgálati szolgáltatásokat. Cél a kezdetek óta változatlan, olyan szoros együttműködésen alapuló szolgáltatás biztosítása, amely a kötelező vizsgálatokon túl képes érdemben hozzájárulni a megbízó társaság fejlődéséhez és támogatja őt céljai elérésében.

Pénzügyi Előadó

Pénzügyi csapatunk vállalja a társaság szállítói számláinak és eseti egyéb utalási megbízásainak (munkabérek, adók) előkészítését vagy teljes jogkörrel történő átutalását.

Bérelszámoló

Irodánk bérszámfejtési csapata biztosítja a hatályos előírások szerinti szakszerű bérszámfejtést. Munkánk során meghatározzuk a társaságok által fizetendő adókat és járulékokat, továbbá igény szerinti határidőkkel készítjük el a havi, eseti munkabérek számfejtését.

Könyvelő

Társaságunk azért dolgozik, hogy 30+ éves tapasztalata, és szakértelme révén ügyfelei a számvitel, és az adózás területén biztonságban érezzék magukat, folyamataikról állandó tiszta képpel rendelkezzenek. Napi munkánk az ügyfeleink teljes körű szakmai kiszolgálása és sikeres gazdálkodásának elősegítése.

Ügyfélportál