RENDSZER- ÉS FOLYAMATSZERVEZÉS - KONTROLLING

Új szolgáltatásunk biztosításával szeretnénk növelni ügyfeleink eredményes és biztonságosabb (kiszámíthatóbb) működését. E tevékenységünk kiterjed a nemzetközi sztenderdeken alapuló rendszeres kontrollingszolgáltatástól egészen az egyedi, ad hoc jellegű üzleti elemzések készítéséig (mint például üzletág-, cégértékelés).

Ma már nem az adatok megszerzése, az információk elérése, hanem azok érdemi feldolgozása, a releváns információk és összefüggések feltárása jelent kihívást. Úgy látjuk, hogy ebben tudjuk eredményesen segíteni a hazai KKV szektort, hozzáadott értéket teremteni szolgáltatásunkkal. Az előző években megteremtettük a szükséges XXI. századi IT és infrastrukturális feltételeket, illetve képzett személyi állománnyal rendelkezünk, így ügyfeleinket e jelentős beruházási és fenntartási költségektől döntő részben mentesíteni tudjuk úgy, hogy eközben szolgáltatásunk hatékony segítséget jelenthet a mindennapok üzletvitelében és a stratégiai irányok meghatározásában, követésében is. Riportjaink, elemzéseink alapvetően a számviteli adatokra épülnek, de azokat az ügyfél működési modelljének megfelelően alkalmazzuk, mellyel a valós üzleti folyamatokat összefüggéseiben tudjuk bemutatni, ezzel segítve a vezetőket döntéseik meghozatalában.

Az együttműködési forma további előnye, hogy külső szolgáltatóként készített jelentéseink újszerű látásmódot eredményezhetnek partnereink számára, azok objektivitását nem sérti függőségi viszony vagy más behatás.

Ügyfélportál