KÖNYVVIZSGÁLAT

Minden társaság életében elérkezhet a pillanat, amikor gazdálkodásáról bemutatott képet – mérete-, banki hitelfelvétel-, átalakulás-, cégvásárlás-, vagy eladás miatt – külső szakértővel kell hitelesíttetnie. Olyan könyvvizsgálót kell találnia, aki hitelt érdemlően képes biztosítani számára a független szakmai ellenőrzés megvalósulását.

A könyvvizsgáló legismertebb, legáltalánosabb feladata, hogy magyar könyvvizsgáló sztenderdek szerint hitelesítse a gazdálkodó szervezet beszámolóját, azaz igazolja a külső szemlélő felé a számviteli alapelvek érvényre jutását és juttatását a könyvvezetési feladatok végrehajtása során. Határozott véleményt alkot arról, hogy a beszámoló valóban megbízható és valósághű képet ad a vizsgált társaság vagyoni és pénzügyi helyzetéről, összehasonlítható és nem történt benne jelentős mértékű hiba, vagy a számviteli rend szándékos megsértése.

A Bergmann Iroda már több, mint 30 éve nyújt könyvvizsgálati szolgáltatásokat. Cél a kezdetek óta változatlan, olyan szoros együttműködésen alapuló szolgáltatás biztosítása, amely a kötelező vizsgálatokon túl képes érdemben hozzájárulni a megbízó társaság fejlődéséhez és támogatja őt céljai elérésében. Tapasztalt szakembereink a vizsgált szervezet napi működéséhez illeszkedő egyedi módszertan segítségével végzik a könyvvizsgálatot.

A Bergmann Iroda vállalja éves beszámolók könyvvizsgálatát, konszolidációban való részvételt, átalakulások könyvvizsgálatának elvégzését, továbbá egyedi megbízásokon alapuló jelentések, átvilágítások elkészítését magyar, angol vagy akár német nyelven.

Ügyfélportál