BÉR - MUNKAÜGY - TB

Elhivatott, képzett és lojális munkavállaló nagy érték. A vállalkozások minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a munkáltató és munkavállaló közötti törékeny bizalom ne sérüljön. Ebbe a képbe illeszkedik a munkabérek, béren kívüli juttatások és TB ellátások hibamentes számfejtése, azok határidőben történő utalása, juttatása is.  

Minden felelős vezető tudja, hogy a munkáltatás komoly feladat. A folyamatokat szakszerűen, megfelelő időben és pontosan kell követni, hisz egy-egy beléptetés elmulasztásán akár a munkáltató jó hírneve vagy jövője is múlhat, negatív esemény esetén támogatásoktól vagy pályázati forrásoktól eshet el a munkáltató. Egy megfelelően kidolgozott bérrendszer, igényre szabott munkakörökre helyesen alkalmazott munkaszerződés-csomag egyenes út a nyugodt működéshez, amely alapra már könnyebben építhető fel az elképzelt munkáltatói brend, illetve indíthatók munkatársmegtartó, vagy elköteleződést erősítő HR akciók.                

Irodánk Bér-munkaügy-TB szolgáltatásai biztosítják a hatályos előírások szerinti szakszerű bérszámfejtést, beléptetéstől kezdődően az uralkodó HR folyamatok és határidők betartását. Munkánk során meghatározzuk a társaságok által fizetendő adókat és járulékokat, a munkavállalók nyilatkozatai (illetve koruk és élethelyzetük) alapján figyelembe vesszük kedvezményeiket és igény szerinti határidőkkel készítjük el a havi, eseti munkabérek számfejtését. Ennek részeként végezzük el a társadalombiztosítási ellátások igénybevételéhez szükséges adminisztrációt (kifizetőhelyit is), és figyelembe vesszük a munkavállalók letiltásait. Költségfelosztással is elkészíthető bérfeladást szolgáltatunk bármely vállalatirányítási rendszerhez és kérésre vállaljuk egyedi interfész kiépítését is.  

Tevékenységünket saját szoftverrel látjuk el (nexonBÉR), amelyet a megbízás időtartama alatt megállapodás szerint kafetéria online nyilatkoztatásra, munkabérjegyzék és éves adó- és járulékelszámolás elektronikus átadására a megbízó vállalkozásra optimalizálva bocsátjuk partnereink rendelkezésére. Irodánk dedikált szakértőivel az egycsatornás kommunikáció és bérelszámolási alapbizonylatok átadása ügyfélportálon keresztül történik.      

Ügyfélportál