ADÓTANÁCSADÁS - ADÓJOGI KÉPVISELET - GAZDASÁGI JOG - GDPR

Egy vállalkozás életében szinte minden esemény valamilyen jogszabály alkalmazását várja el. A megszokott folyamatok már jól begyakorolt sémák szerint működhetnek, a jogszabályok ismerete elegendő lehet a már megismert szinten. Azonban az állandó adóoptimalizációs törekvések, valamint a költségek és ráfordítások kordában tartása komoly napi döntések meghozatalát indokolhatja és ez esetekben érdemes előre vizsgálni azok adójogi vagy egyéb típusú gazdasági kockázatát.  

Adótanácsadó csapatunk tapasztalt jogászokból áll, akik egy-egy adónem utólagos ellenőrzése során több éve végzik ügyek és ügyfeleink teljes körű (ellenőrzés megkezdésének pillanatától az esetleges bírósági eljárásokig) adóhatóság előtti képviseletét, vagy végeznek (adó)jogi kockázattokkal összefüggő elővizsgálatot egy-egy vezetői döntés meghozatala előtt. Kérésre részt veszünk a szerződések szerkesztésében is.

Szolgáltatásunk elérhető havi átalány alapú megbízás útján, vagy eseti jelleggel is és minden adónemre, jogágra kiterjed (Munka törvénykönyve, SZJA, TAO, Art, Ptk, ÁFA, egyéb adók – illeték, IPA, TETAK, kettős adóztatást elkerülő egyezmények).

Ügyfélportál