Szolgáltatások

SZÁMVITEL - PÉNZÜGY

Hatékony pénzügyi- és számviteli rendszer képes a vállalkozások pénzügyi gazdasági helyzetéről aktuális, múltbeli és jövőbe mutató megbízható információkat adni. Irodánk fő küldetése e feladatok teljesítése.

BÉR - MUNKAÜGY - TB

Elhivatott, képzett és lojális munkavállaló nagy érték. A vállalkozások minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a munkáltató és munkavállaló közötti törékeny bizalom ne sérüljön.

KÖNYVVIZSGÁLAT

Minden társaság életében elérkezhet a pillanat, amikor gazdálkodásáról bemutatott képet – mérete-, banki hitelfelvétel-, átalakulás-, cégvásárlás-, vagy eladás miatt – külső szakértővel kell hitelesíttetnie.

ADÓTANÁCSADÁS - ADÓJOGI KÉPVISELET - GAZDASÁGI JOG - GDPR

Egy vállalkozás életében szinte minden esemény valamilyen jogszabály alkalmazását várja el. A megszokott folyamatok már jól begyakorolt sémák szerint működhetnek, a jogszabályok ismerete elegendő lehet a már megismert szinten.

RENDSZER- ÉS FOLYAMATSZERVEZÉS - KONTROLLING

Új szolgáltatásunk biztosításával szeretnénk növelni ügyfeleink eredményes és biztonságosabb (kiszámíthatóbb) működését. E tevékenységünk kiterjed a nemzetközi sztenderdeken alapuló rendszeres kontrollingszolgáltatástól, egészen az egyedi, ad hoc jellegű üzleti elemzések készítéséig (mint például üzletág-, cégértékelés).

KIHELYEZETT FŐKÖNYVELŐI SZOLGÁLTATÁSOK

Irodánk egyik legkeresettebb szolgáltatása a kihelyezett főkönyvelői szolgáltatás.

Ügyfélportál