Állásra jelentkezés

Bármilyen szinten is állsz a szakmában, nálunk nap mint nap megtalálhatod a neked való feladatot. Könnyedén tervezheted karriered: tanulhatsz, vagy akár vezetőként is kipróbálhatod magad, de ha nem törsz babérokra akkor is fontos tagja lehetsz csapatunknak. Rendelkezz megfelelő képességgel, készséggel és akarattal ahhoz, hogy a pénzügy, számvitel és adózás komplex, de érdekes területén tudj dolgozni. Akaratot adni nem tudunk, de ha "csak" azzal rendelkezel úgy tudásunkat szívesen megosztjuk veled!

Küldd el jelentkezésed az alábbi űrlap segítségével! Csatold hozzá önéletrajzod, és oszd meg velünk pontos elérhetőségeidet. Izgatottan várjuk, hogy személyesen is találkozhassunk!

Biztos lehetsz benne, hogy jelentkezésed munkatársaink elolvassák és értékelés után minden esetben visszajeleznek. 

Önéletrajzod és adataid a toborzás és kiválasztás idejére tároljuk rendszerünkben, ezzel kapcsolatban bővebb felvilágosítást GDPR tájékoztatónkban olvashatsz!  

Betölteni kívánt pozíció*
Önéletrajz*
Motivációs levél*

Ossz meg velünk minden általad fontosnak gondolt adatot és információt, mindazt amiről úgy véled, hogy döntésünk során tudnunk kell róla. Hangsúlyozd ki erényeidet, mutasd be tapasztalatod, "vesd papírra" karrierterved!    

Amennyiben segítségre van szükséged, vagy bármilyen kérdésed, észrevételed merül fel, ne habozz kapcsolatba lépni velünk!