A Bergmann Könyvelő Iroda Kft. újra elnyerte a "Megbízható Munkaadó" címet!

Ez a díj azzal a céllal jött létre, hogy elismerje azokat a vállalatokat, akik példaértékű és megbízható módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről. Az elmúlt években tett erőfeszítéseinket, intézkedéseinket és az alkalmazottaink iránti elkötelezettségünket ismételten elismerték, ami óriási megtiszteltetés számunkra.

A díjátadó ünnepségen Sávos András, a DUIHK alelnöke kiemelte, hogy az idei díjazott vállalatok valóban példaértékűek abban, amit tesznek a munkavállalóikért. Dr. Vörös Ágnes, a BASF HR vezetője, a zsűri elnöke pedig rámutatott, hogy a "Megbízható Munkaadó" cím egyre inkább elismert employer branding eszközzé válik, ami segíti a cégeket a tehetségek bevonzásában és megtartásában.

Köszönjük minden munkatársunknak az eddigi munkáját és elkötelezettségét, hiszen nélkülük ez a sikeres pályázat sem valósulhatott volna meg! Büszkék vagyunk rájuk és az elért eredményeinkre!

20240516_PEL_9844

20240516_PEL_0167